Kliknutím na Prijať cookies dávate súhlas s uložením vybraných cookies (nutné, preferenčné, výkonnostné, marketingové). Cookies používame na lepšie fungovanie nášho webu, meranie jeho výkonnosti a cielenie a personalizáciu reklám. To aké cookies budú uložené, môžete slobodne rozhodnúť pod tlačidlom Upraviť nastavenia.
Prehlásenie o cookies.
UMENIE SPRÁVNEJ PRÍPRAVY POTRAVÍN
O kurze
Aj tú najzdravšiu potravinu môžeme znehodnotiť nesprávnym zaobchádzaním s ňou. A to počnúc zberom, alebo v prípade živočíšnych produktov porážkou, cez skladovanie vo veľkoskladoch, prepravou, skladovanie na predajni (bohužiaľ, toto však nie sme vo väčšine prípadov schopní nijak ovplyvniť) až po prepravu z predajne domov, skladovanie v domácnosti, manipuláciu pri príprave finálneho pokrmu, až po samotnú finálnu kulinársku prípravu. Posledne menované aspekty sme však schopní veľmi účinne ovplyvniť my sami. Aby sme predišli znehodnoteniu základných čerstvých potravín, je dobré poznať, čo sa s potravinami deje pri správnej a čo pri nesprávnej manipulácii. K objasneniu týchto procesov slúži tento náš kurz.
Cieľovou skupinou kurzu sú:
Obsah kurzu
Ako postupovať keď sa rozhodnete pre náš on-line kurz?
Cena kurzu
89, - Eur
* Uvedená cena platí do 31.12.2024
Prihlásť do kurzu sa môžete tu
PRIHLÁŠKA
Kurz môžete taktiež darovať prostredníctvom darčekového poukazu